Ковбаски саммер-гриль

грн.225

Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-35 хвилин або смажте на грилі до готовності.

Категорія: Позначки: , , ,

Опис

Ковбаски саммер-гриль

Склад: м`ясо  свинини (шинка), м`ясо яловиччини(шинка), куряче філе, сіль, перецьч/м,вода питна, перець чілі, кишкова оболонка.

Згідно ГОСТ 30390-95 У 100г.продукту  білки -17,8г(g). жири-15,4г(g).вуглеводи 0,1г(g). 323Ккал,1351Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці від дати виробництва за температури -18С.

Додаткова інформація

Вага 1 kg

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ковбаски саммер-гриль”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.