Ковбаса домашня

грн.290

Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-40 хвилин або обсмажити на розігрітій петельні під кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку до рум`яної скоринки.

Артикул: 47 Категорія:

Опис

Ковбаса домашня

Склад: м`ясо  свинини (шинка), м`ясо яловиччини(шинка), сало, сіль, перецьч/м,вода питна,часник,гірчиця в зернах,кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 30390-95 У 100г.продукту  білки -14,3г. жири-24,6г.вуглеводи 0г. 323Ккал,1351Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Додаткова інформація

Вага 1 kg