Хінкалі з свинини

грн.185

Спосіб приготування: Варити не розморожуючи 7-10 хвилин. Після закіпання додати сіль та спеції за смаком. Їсти руками.

Артикул: 65 Категорія:

Опис

Хінкалі з свинини

Склад:  Вода питна, борошно пшеничне в/гатунок, сіль, м`ясо свинини(шинка),цибуля ріпчаста,  перець ч/м спеції кінза,  зіра, перець червоний гострий.   Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-11,7 ; жири-8,9 ; вуглеводи-22,9; енергетична цінність 238Ккал, 995Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg