Манти

грн.215

Спосіб приготування: Викласти манти в пароварку та готувати під закритою кришкою 25 хвилин.

Артикул: 63 Категорія:

Опис

Манти

Склад:  Вода питна, борошно пшеничне в/гатунок, сіль, м`ясо свинини(шинка)охолоджене, м`ясо баранини (шинка)охол.,цибуля ріпчаста, зіра, перець ч/м ,перець червоний гострий.

Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-10,3 ; жири-15,7 ; вуглеводи-25,1; .Енергетична цінність 261,7Ккал, 1095Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg