Котлети зі свинини та яловиччини

грн.248

Спосібприготування:

Обсмажити під кришкою на олії по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні до рум`яної скоринки.

Категорія:

Опис

Котлети зі свинини та яловиччини

Склад:  Вода питна, м`ясо свинини охол.,,м’ясо яловиччини охолоджене,батон, сіль, цибуля ріпчаста,  перець ч/м , сухарі панірувальні.

Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-13,6 ; жири-13,6 ; вуглеводи-11,4 .Енергетична цінність 224Ккал, 937Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Котлети зі свинини та яловиччини”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *