Чебуреки з м’ясом індика

грн.190

Спосіб приготування :Смажити  не розморожуючи у невеликій кількості олії під закритою кришкою по 2-3 хвилини з кожного боку.

Категорія:

Опис

Чебуреки з м’ясом індика

Склад: вода , борошно  пшеничне  в/г,  м`ясо індика(філе,стегно), цибуля ріпчаста, сіль, перець  ч/м

Згідно ДСТУ 4437:2005

У 100г.продукту : білки -11г; жири-8г; вуглеводи -32  Енергетична цінність -260 Ккал;1088Кдж

Містить Глютен.

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці  від дати виробництва за температури -18С.

Повторно не заморожувати!

 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Чебуреки з м’ясом індика”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *