Бендерики з горохом

грн.165

Спосіб приготування :Смажити   під  кришкою на олії або вершковому маслі по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні до рум`яної скоринки.

Категорія:

Опис

Бендерики з горохом

Склад: молоко коровяче-пастерізоване , борошно  пшеничне  в/г, яйця курячі, цукор, масло солодковершкове, олія соняшникова рафінована, горох, цибуля ріпчаста, сіль, перць ч/м.

Згідно ДСТУ  30390-95

У 100г.продукту : білки -17г; жири-8,3г; вуглеводи -15,8.  Енергетична цінність -174 Ккал;1100Кдж

Містить Глютен,лактозу.

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці від дати виробництва за температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Бендерики з горохом”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *