Тефтелі з м`ясом індика

грн.128

Спосіб приготування: Тушкувати у вершково-томатному соусі на невеликому вогні  орієнтовно 35-40 хвилин.

 

Артикул: 62 Категорія:

Опис

Тефтелі з м`ясом індика

Склад:  Рис, м`ясо індика охол., морква , сіль, цибуля ріпчаста, перець ч/м , олія соняшникова рафінована.

Згідно ДСТУ  30390-95

У 100г. продукту: білки-8,6 ; жири-2,4 ; вуглеводи-6,6 .Енергетична цінність 182Ккал, 761Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg