Пиріг з куркою  та  адигейським сиром, грушею і горгондзолою

грн.238

Спосіб приготування : Випікати не розморожуючи 45-50 хвилин при температурі  180С-200С

Артикул: 8 Категорія:

Опис

Пиріг з куркою  та  адигейським сиром, грушею і горгондзолою

Склад: масло солодковершкове , борошно  пшеничне  в/г, сир адигейський, сир горгондзола, груша, куряче філе,розмарин,тим`ян , розмарин, сіль.

У 100г.продукту : білки -9,2 г; жири-17,5г; вуглеводи -30,5г.  Енергетична цінність -318,8 Ккал., 1334Кдж

Містить Глютен,Лактозу.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Повторно не заморожувати!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаткова інформація

Вага 1 kg