ЛЮЛЯ-КЕБАБ

грн.265

Спосіб приготування:

Обсмажити не розморожуючи з обох боків до рум`яної скоринки на грилі або запікати у розігрітій до 180 С духовці 35-40 хвилин.

Category:

Description

Люля- Кебаб

Склад:  М`ясо свинини (шинка).,м`ясо яловиччини (шинка),  м`ясо курки (філе), сіль, перець, спеції.

Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-17,43g(г) ; жири-14,83g(г) ; вуглеводи-0,1g(г).Енергетична цінність 202Ккал, 845Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Additional information

Weight 1 kg
Кетчуп

40 г

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЮЛЯ-КЕБАБ”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *