Курячі Karne з грибами та сиром

грн.255

Спосіб приготування:

Запікати  25-30 хвилин у розігрітій духовці при температурі 180-200С.

SKU: 61 Category:

Description

Курячі Karne з грибами та сиром

Склад:  Вода питна,  м`ясо куряче (філе) охол.,, батон, сіль, цибуля ріпчаста, гриби печериці, сир твердий,  часник перець ч/м , сухарі панірувальні.

Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-27,3 ; жири-11 ; вуглеводи-42,2 .Енергетична цінність 397Ккал, 1662Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Additional information

Weight 1 kg