Котлети по-київськи

грн.288

Спосіб приготування:

Смажити нерозморожуючи під кришкою у великій кількості  олії по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні до рум`яної скоринки.

SKU: 57 Category:

Description

Котлети по-київськи

Склад:  Вода питна, м`ясо свинини охол.,,батон, сіль, цибуля ріпчаста, часник перець ч/м , сухарі панірувальні.

Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-15,4 ; жири-13,8 ; вуглеводи-13,5 .Енергетична цінність 284Ккал, 1188Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Additional information

Weight 1 kg