Голубці з м’ясом

грн.152

Спосіб приготування: 

Голубці щільно викласти в каструлю.Тушкувати на невеликому вогні у вершково-томатному соусі 50-60 хвилин.

Артикул: 38 Категорія:

Опис

Голубці з м’ясом

Склад: Рис , м`ясо свинини охол., морква, цибуля ріпчаста, капуста білокачанна, сіль, перець чор/молотий, олія соняшникова рафінована,   оцет  9%.

Згідно ДСТУ 30390-95 У 100г.продукту  білки -9,6г. жири-9,7г.вуглеводи 11,1г. 169Ккал, 707Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Додаткова інформація

Вага 1 kg