Пиріг з м`ясом, печерицями та болгарським перцем

грн.270

Спосіб приготування : Випікати не розморожуючи 45-50 хвилин при температурі  180С-200С

Артикул: 6 Категорія:

Опис

Пиріг з м`ясом, печерицями та болгарським перцем

Склад: масло солодковершкове , борошно  пшеничне  в/г, яйця курячі , вода, цукор, сіль, м`ясо свинини(шинка), гриби печериці, перець болгарський, цибуля ріпчаста, сир твердий, вершки 18%.

У 100г.продукту : білки -8,8г; жири-16,5г; вуглеводи -31г.  Енергетична цінність -317 Ккал., 1327Кдж

Містить Глютен, Лактозу.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg