Ковбаса яловича

грн.240

Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-40 хвилин або обсмажити на розігрітій петельні під кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку до рум`яної скоринки.

Категорія: Позначки: , , ,

Опис

Ковбаса яловича

Склад: м`ясо  яловиччини (шинка)охол., сир  твердий, сіль, перець  ч/м, вода, кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 30390-95  У 100г.продукту  білки -15г(g). жири-26г(g).вуглеводи 9.9г(g). 333Ккал,1393Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці  від  дати виробництва за температури -18С.

Додаткова інформація

Вага 1 kg

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ковбаса яловича”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.