Бендерики з м’ясом

грн.179

Спосіб приготування :Смажити   під  кришкою на олії або вершковому маслі по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні до рум`яної скоринки.

Артикул: 66 Категорія:

Опис

Бендерики з м’ясом

Склад: молоко коровяче-пастерізоване , борошно  пшеничне  в/г, яйця курячі,  сіль,  цукор, шинка свинини охолоджена ,сало,масло солодковершкове, олія соняшникова рафінована,лохина с/морожена.

Згідно ДСТУ  30390-95

У 100г.продукту : білки -12,2г; жири-19г; вуглеводи -18,1.  Енергетична цінність -292 Ккал;1221Кдж

Містить Глютен,лактозу.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg