Пельмені зі свининини/яловичини

грн.210

Спосіб приготування: Варити не розморожуючи 7-10 хвилин. Після закіпання додати сіль та спеції за смаком.

Артикул: 85 Категорія:

Опис

 

Пельмені зі свинини та яловичини

Склад:  Вода питна, борошно пшеничне в/гатунок, сіль, м`ясо свинина(шинка), м`ясо яловичини (шинка),цибуля ріпчаста,перець ч/м    Згідно ДСТУ  4437:2005

У 100г. продукту: білки-13,4 ; жири-18,7; вуглеводи-22,9; енергетична цінність 334Ккал, 1397Кдж.

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва та температури -18С.

Повторно не заморожувати!

Додаткова інформація

Вага 1 kg