Ковбаски пікантні з свинини та курки

грн.305

Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 40-50 хвилин , або на грилі до рум`яної скоринки.

Артикул: 48 Категорії: ,

Опис

Ковбаски пікантні з свинини та курки 

Склад:   м`ясо  свинини (шинка),   м`ясо курки, сало свинне сіль,  перець червоний  гострий,  перець чорний молотий,часник гранульований, кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 30390-95 У 100г.продукту  білки -14,8г. жири-27,1г.вуглеводи 0,1г. 302,4Ккал,1266Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

Додаткова інформація

Вага 1 kg