Ковбаси – Мука – майстерня домашніх напівфабрикатів https://muka.vn.ua майстерня домашніх напівфабрикатів Wed, 12 Feb 2025 11:12:05 +0000 uk hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.8 https://muka.vn.ua/wp-content/uploads/2021/04/cropped-BlackBG_logo-32x32.png Ковбаси – Мука – майстерня домашніх напівфабрикатів https://muka.vn.ua 32 32 Ковбаски саммер-гриль https://muka.vn.ua/?product=%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%bc%d0%b5%d1%80-%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%bb%d1%8c https://muka.vn.ua/?product=%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%bc%d0%b5%d1%80-%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%bb%d1%8c#respond Fri, 17 Dec 2021 08:58:12 +0000 https://muka.vn.ua/?post_type=product&p=966 Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-35 хвилин або смажте на грилі до готовності.]]> Ковбаски саммер-гриль

Склад: м`ясо  свинини (шинка), м`ясо яловиччини(шинка), куряче філе, сіль, перецьч/м,вода питна, перець чілі, кишкова оболонка.

Згідно ГОСТ 30390-95 У 100г.продукту  білки -17,8г(g). жири-15,4г(g).вуглеводи 0,1г(g). 323Ккал,1351Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 3 місяці від дати виробництва за температури -18С.

]]>
https://muka.vn.ua/?feed=rss2&p=966 0
Ковбаски пікантні з свинини та курки https://muka.vn.ua/?product=%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%96%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%bd%d1%96 Thu, 13 May 2021 14:30:14 +0000 https://muka.vn.ua/?post_type=product&p=500 Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 40-50 хвилин , або на грилі до рум`яної скоринки.]]> Ковбаски пікантні з свинини та курки 

Склад:   м`ясо  свинини (шинка),   м`ясо курки, сало свинне сіль,  перець червоний  гострий,  перець чорний молотий,часник гранульований, кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 30390-95 У 100г.продукту  білки -14,8г. жири-27,1г.вуглеводи 0,1г. 302,4Ккал,1266Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

]]>
Ковбаса по-домашньому https://muka.vn.ua/?product=%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d1%8c%d0%be%d0%bc%d1%83 Thu, 13 May 2021 14:30:14 +0000 https://muka.vn.ua/?post_type=product&p=499 Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-40 хвилин або обсмажити на розігрітій петельні під кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку до рум`яної скоринки.]]> Ковбаса по-домашньому

Склад: м`ясо  свинини (шинка), м`ясо яловиччини(шинка), сало, сіль, перецьч/м,вода питна,часник,гірчиця в зернах,кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 30390-95 У 100г.продукту  білки -14,3г. жири-24,6г.вуглеводи 0г. 323Ккал,1351Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

]]>
Ковбаски яловичі https://muka.vn.ua/?product=%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%8f%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%87%d1%96 Thu, 13 May 2021 14:30:14 +0000 https://muka.vn.ua/?post_type=product&p=501 Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C.,30 -40 хвилин  або обсмажити на розігрітій петельні під кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку до рум`яної скоринки.]]> Ковбаски яловичі

Склад:  м`ясо яловиччини(шинка), сир твердий , сіль, перецьч/м, вода питна,   ,кишкова оболонка.

Згідно ДСТУ 4437-2005.   У 100г. продукту  білки -15г. жири-26г. вуглеводи 9,9г. 333Ккал,1393Кдж

Строк придатності та умови зберігання: 6 місяців від дати виробництва за температури -18С.

]]>
Люля-кебаб https://muka.vn.ua/?product=%d0%bb%d1%8e%d0%bb%d1%8f-%d0%ba%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%b1 Thu, 13 May 2021 14:30:14 +0000 https://muka.vn.ua/?post_type=product&p=502 Спосіб приготування: Запікати у духовці при t 180-190C., 30-40 хвилин .]]> Люля-кебаб

]]>